נתח רוסטביף ברוטב מתקתק קל להכנה

מתכון לנתח רוסטביף עסיסי, עשיר בריחות וטעמים. הכניסו את הכל לסמארט ליד ויש לכם את המנה המושלמת לחג!

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
כ4 וחצי שעות
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

נתח סינטה במקשל קילו נקי משומן
סילאן
שמן זית
מלח גס
תערות פילדלפיה
אופן הכנה
1 מורחים על הנתח סילאן, שמן זית.
2 מפזרים את תערובת התבלינים ומלח על הנתח.
3 ממלאים את הסמררט ליד במיד, ומעבירים אותו למצב "סו-וויד". ל57 מעלות למשך 4 וחצי שעות.
4 נותנים לנתח לנוח, בזמן שמעבירים את הסמארט ליד למצב *צלייה / טיגון*-
5 צורבים את הנתח ופורסים.
6 מגישים חם. בתאבון!
@ninja.il

למידת עשייה מושלמת כזאת אפשר להגיע רק עם סמארט ליד של נינג׳ה בוחרים נתח אנטריקוט, מתבלים, מכניסים לסמארט ליד בתכנית סו – ויד ומקבלים מחמאות מכולם! המתכון המלא באתר ערוץ האוכל שריג היבואן הרשמי #נינג׳ה #מתכוןקל #רוסטביף #בשר #טעים

♬ צליל מקורי – נינג׳ה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות