רוסטביף וירקות בתנור מושלם לפסח של ענת אלישע

מתכון לרוסטביף עסיסי, קל להכנה וכזה שלא ישארו לכם ממנו שאריות. מתוך ענת אלישע עושה פסח

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דקות
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

נתח רוסטביף של מעדני גורמה
שומר
שום ירוק
תפוחי אדמה חצויים
4 כפות טריאקי קנור
2 כפות סויה קנור
חרדל דיז׳ון
לימון
שמן זית
שום
דבש
רוטב ברביקיו
אופן הכנה
1 מתחילים בלחתוך את הירקות לרבעים: שומר, שום, תפוח אדמה
2 להניח את נתח הרוסטביף בשלמות במרכז התבנית
3 מסדרים את הירקות החתוכים בתבנית מסביב לנתח הבשר.
4 מכינים את הרוטב: רוטב ברביקיו, טריאקי,סויה בסגנון סיני, חרדל דיג'ון, דבש ושמן זית ומערבבים ביחד לרוטב אחד.
5 מזלפים את הרוטב מעל הירקות והבשר
6 מוסיפים חצי כוס מים
7 שמים מעל נייר אפייה על מנת לשמור על בישול אחיד. ומעל מניחים נייר אלומיניום ומכסים את התבנית.
8 להכניס לתנור לפחות לשעתיים בחום 180 מעלות.
9 מוציאים מהתבנית ,לפרוס את הנתח לצד הירקות ובתאבון!
צילום: שירן כהן שי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      טעויות במתכון

       1. הכשרות אינה פרווה 🙂
      2. ברשימת המרכיבים לא מצוין רוטב ברביקיו ובגוף המתכון כן מצוין.

       1. הכשרות אינה פרווה :) 2. ברשימת המרכיבים לא מצוין רוטב ברביקיו ובגוף המתכון כן מצוין.
      לימור says:
      • תוקן. תודה רבה

        תוקן. תודה רבה
        rotem says: