קובה אורז לפסח

מתכון לקובה אורז כשר לפסח במילוי בשר, מושלם לשולחן החג

זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2כוסות אורז לבן
1 ביצה
3 כפות קורנפלור
מלח ופלפל
למילוי:
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
2 בצלים
4 סלרי (גבעולים)
1/4 כוס שמן זית
תבלינים: מלח, פלפל, כמון
כוס וחצי כוסות שמן לטיגון
אופן הכנה
למילוי:
1 קוצצים את הבצל והסלרי דק
2 מחממים שמן זית במחבת, מטגנים את הסלרי והבצל עד להזהבה, מוסיפים מלח פלפל ובשר טחון, מערבבים ומטגנים 10 דקות עד שהנוזלים מתאדים
מכינים את בצק האורז:
1 מכינים אורז לבן מבושל לפי הוראות יצרן ומצננים אותו
2 מכניסים למעבד מזון את האורז וטוחנים היטב
3 מוסיפים ביצה, קורנפלור, מלח ופלפל ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה
4 עובדים בידים משומנות! לוקחים חופן מהבצק מהדקים בכף היד ויוצרים גומחה, מכניסים לגומחה מהמילוי וסוגרים היטב את הקובה
5 מכדדרים את הכדור היטב לוודא שהוא סגור ומניחים על תבנית עם נייר אפייה בצד
6 מחממים שמן לטיגון במחבת עמוקה
7 כשהשמן חם מטגנים את הקובות בשמן כ-5-6 דק’ מכל צד עד שהן מזהיבות היטב. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות