עוגיות ריפעת – עוגיות מרוקאיות ללא מכונה של אודליה סויסה

מתכון לעוגיות מרוקאיות קלאסיות כאלה שמכינים קפה או תה רק בתור תירוץ לאכול אותן! מתוך "פשוט עם אודליה 2" עם אודליה סויסה ואמא שלה שולמית שמגלה סודות מהמטבח המרוקאי בטעם של פעם. מתכונים שאין בשום מקום!

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כוס שמן
1 כוס מים
3/4 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
¼ כוס שומשום
1 כף אניס (לא טחון – לא חובה)
1 שקית אבקת אפייה
½ ק"ג קמח
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל170 מעלות
2 מכניסים את כל החומרים לקערה ולשים לבצק נעים ורך
3 מניחים לבצק לנוח 5 דקות
4 מחלקים ל2 את הבצק ומרדדים אותו דק
5 חותכים עם גלגלת לריבועים ומחוררים עם מזלג
6 מניחים את העוגיות על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור ל 20 דקות
הכי פשוט הכי טעים – עוגיות מרוקאיות במתיקות עדינה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    5 תגובות

    • 5

      המתכון הכי מוצלח לעוגיות ריפעת

       

       
      ליאורה says:
    • 4

      מרגרינה

       האם המתכון בלי מרגרינה?

       האם המתכון בלי מרגרינה?
      רינה says:
      • עוגיות מרוקאיות רחיפעת

         מתכון גרוע יצא לי בצק דליל הכל נוזלי פעם אחרונה שמכינה מאתר שלכם

         מתכון גרוע יצא לי בצק דליל הכל נוזלי פעם אחרונה שמכינה מאתר שלכם
        נינט says:
      • נכון

        נכון
        rotem says:
    • 3

      עוגיות ריפעה

       למה בשידור 1/2 כוס שמן בכתב כוס שמן על מי אתם עובדים ?!רוצים שיצליח עד כותבים את אותם הכמויות שאתם אומרים בסרטון לאפות 20 דקות עד 1/2 שעה

       למה בשידור 1/2 כוס שמן בכתב כוס שמן על מי אתם עובדים ?!רוצים שיצליח עד כותבים את אותם הכמויות שאתם אומרים בסרטון לאפות 20 דקות עד 1/2 שעה
      מרגלית says:
    הצג תגובות נוספות

    אולי יעניין אותך גם