אורז עם אטריות מטוגנות – קל להכנה ב-10 דקות עבודה
אפרת סיאצ'י מסבירה איך מכינים אורז עם אטריות מטוגנות? פשוט ובקלות, 10 דקות עבודה ויש לכם תוספת נהדרת לכל ארוחה, טעים וקל להכנה
![](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2022/09/06161129/%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%96-%D7%95%D7%90%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA.jpg)
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 בצל בינוני מגורד דק
כוס וחצי אורז לבן
1 כוס אטריות דקות
1 שן שום כתושה
1 כפית מלח
קורט פלפל שחור
קורט מלח
2+2/3 כוסות (שתי כוסות+ שני שליש כוס) מים רותחים
3 כפות שמן
אופן הכנה
1 מחממים סיר עם 2-3 כפות שמן ומטגנים את האטריות על אש בינונית במשך 8-10 דקות עד שהן משחימות. יש לערבב כל הזמן.
2 מוסיפים את האורז, הבצל המגורד והשום ומערבבים במשך 2-3 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור ושופכים מים רותחים. מערבבים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
3 מנמיכים את האש ומכסים את הסיר. מבשלים במשך 20 דקות.
4 בתאבון!
מתכון באדיבות אפרת סיאצ'י – מתכונים ב-10 דקות