אורז עם אטריות מטוגנות – קל להכנה ב-10 דקות עבודה
אפרת סיאצ'י מסבירה איך מכינים אורז עם אטריות מטוגנות? פשוט ובקלות, 10 דקות עבודה ויש לכם תוספת נהדרת לכל ארוחה, טעים וקל להכנה
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 בצל בינוני מגורד דק
כוס וחצי אורז לבן
1 כוס אטריות דקות
1 שן שום כתושה
1 כפית מלח
קורט פלפל שחור
קורט מלח
2+2/3 כוסות (שתי כוסות+ שני שליש כוס) מים רותחים
3 כפות שמן
אופן הכנה
1 מחממים סיר עם 2-3 כפות שמן ומטגנים את האטריות על אש בינונית במשך 8-10 דקות עד שהן משחימות. יש לערבב כל הזמן.
2 מוסיפים את האורז, הבצל המגורד והשום ומערבבים במשך 2-3 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור ושופכים מים רותחים. מערבבים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
3 מנמיכים את האש ומכסים את הסיר. מבשלים במשך 20 דקות.
4 בתאבון!
מתכון באדיבות אפרת סיאצ'י – מתכונים ב-10 דקות