קיצ'רי – אורז ועדשים , תבשיל עיראקי כמו של סבתא

מתכון לקיצ'רי התבשיל העיראקי הקלאסי והאהוב עם אורז ועדשים כתומות, שלא תפסיקו לאכול מהסיר

זמן הכנה
30 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 בצל גדול חתוך לקוביות
2 כפות רסק עגבניות
2 כוסות אורז פרסי קלאסי
1 כוס עדשים אדומות
1/4 כוס שמן
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כמון
1 כפית כורכום
2 שיני שום כתושות
4 כוסות מים
מלח לפי הטעם
אופן הכנה
1 שוטפים את האורז והעדשים במים, ומסננים
2 מחממים שמן בסיר, ומטגנים את הבצל עד להשחמה
3 מוסיפים לסיר את רסק העגבניות, תוך כדי ערבוב
4 מוסיפים את התבלינים והמים, ומביאים לכדי רתיחה
5 לאחר שהמים רתחו מוסיפים לסיר את העדשים והאורז ומכסים
6 מבשלים למשך 20 דק' על אש בינונית ומכבים
7 מניחים לסיר כעוד 10 דק'
8 בתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות