מרק ריבולטה איטלקי

קלאסיקה איטלקית – מרק צמחוני עשיר בירקות, ובתוספת שעועית, לחם ושמן זית – מנה משביעה ומנחמת שמתאימה בול לימי החורף.   

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 בצל גדול, קצוץ גס
6 שיני שום, חתוכות לחתיכות
1 קופסא שימורים עגבניות שלמות מקולפות
3 גזרים בינוניים וחתוכים לקוביות
2 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות
1 כוס פטרוזיליה, קצוצה גס
1 תפוח אדמה בינוני, קלוף וחתוך לקוביות
1 קופסת שעועית לבנה מבושלת / חומוס מבושל
2 כוסות עלי תרד או קייל חתוכים גס
חצי לחם – מבוצע לחתיכות גסות
גבינת פרמזן מגורדת
מלח
פלפל שחור גרוס
שמן זית
אופן הכנה
1 מטגנים את הבצל עד להזהבה, ומוסיפים את השום, גזר וסלרי עד לריכוך
2 מוסיפים שימורי העגבניות ופטרוזיליה. מערבבים עד לריכוך העגבניות
3 מוסיפים את תפוח האדמה, השעועית המבושלת ו ו-4 כוסות מים, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 25-20 דקות עד שהכל מתרכך.
4 מוסיפים למרק את התרד/הקייל ואת קוביות הלחם, ומערבבים עם הרוטב כ-5 דקות עד לריכוך והסמכה של המרק.
5 מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומזליפים מעליהם שמן זית . ומסירים מהלהבה.
6 לפני ההגשה מגרדים מעל המרק גבינת פרמז'ן.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות