מרק עגבניות ופלפלים טעים של פותנה ג’אבר

מתכון ב-10 דקות של מרק אדום עם עגבניות ופלפלים שמתאים לארוחה שלמה , מלא בויטימינים וטעמים חורפיים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מרק
1/2 ק”ג עגבניות חלוטות וחתוכות לקוביות
2 פלפלים אדומים חלוטים בלי קליפה או שרופים וחתוכים לקוביות
1 בצל חתוך לקוביות
3 שיני שום כתושות
2 כפיות סוכר
1 כפית חומץ בלסמי
3 כוסות ציר ירקות
1/4 חבילה בזיליקום
1/4 כוס אורז
2 כפות שמן
מלח
פלפל

אופן הכנה

אופן הכנה
1 מחממים את השמן, מוסיפים את הבצל והשום, מערבבים ביחד עד השחמה.
2 מצרפים את העגבניות ואת הפלפלים, מערבבים ומוסיפים את הציר, הסוכר וחומץ הבלסמי.
3 מוסיפים את הבזיליקום, מתבלים ומביאים לרתיחה.
4 טוחנים ומאזנים את הסמיכות בעזרת מים לפי הטעם.
5 מוסיפים את האורז וממשיכים לבשל כ-15 דקות נוספות, עד שהאורז מוכן.
6 מעבירים לצלחת הגשה, מקשטים בעלי בזיליקום טריים ומגישים.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות