רביולי עם יוגורט יווני של עדן הראל
עדן ועודד מקבלים את השבת עם מתכונים לארוחת שישי ביתית,טעימה וקלה להכנה להכנה שיהפכו את שולחן שישי לחגיגה אמיתית. הפעם הם מאחרים את שרה פון שוורצה ומכינים רביולי עם יוגורט יווני
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לרביולי:
כוס שמן זית
3 שיני שום
רביולי
עגבניות שרי
זייתי קלמטה
יוגורט יווני
זעתר טרי
לפסטו:
צרור עלי בזיליקום
חופן צנוברים
פרמזן
אופן הכנה
1 במחבת שטוחה נון סטיק עם מכסה, על אש בינונית מתחילים עם כוס שמן זית, שרי ו 3 שיני שום פרוסים דק
2 נבשל את הרביולי כדקה שתיים עד שצפים. ונעביר למחבת הרוטב.
3 לפסטו נקצוץ בצד עלי בזיליקום , צנוברים ופרמזן. בבלנד מוט.
4 מוסיפים את הפסטו למחבת וזייתי קלמטה
5 בצלחת נסדר את הרביולי ואת היוגורט