חיתוכיות גבינה ופטל מדהימות

חטיפי עוגת גבינה עם לימון בתוספת פטל ריבה מכוסים בשטרויזל שיבולת שועל, עם מרקם מדהים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

225 גרם חמאה ללא מלח
350 גרם קמח
200 גרם סוכר
1/4 כפית מלח
4 כפות שיבולת שועל דקות
565 גרם גבינת שמנת
120 מ"ל (1⁄2 כוס) שמנת חמוצה, בטמפרטורת החדר
200 גרם סוכר
2 כפות קורנפלור
2 כפיות תמצית וניל
2 ביצים L
1/2 גרידת לימון
3 כפות ריבת פטל
300 גרם פטל טרי
אופן הכנה
1 מחממים את התנור ל-180 מעלות
2 משמנים קלות תבנית בראוניז לאחר מכן מרפדים ברצועת נייר פרגמנט שתלויה על שני הצדדים הארוכים של התבנית
3 לשטרויזל מערבבים יחד את הקמח, הסוכר והמלח בקערה גדולה. מטפטפים פנימה בהדרגה את החמאה המומסת תוך כדי ערבוב בעזרת מזלג עד שנוצרת גושים של התערובת, ואז מעבירים כשני שליש מהתערובת לתבנית המוכנה ומפזרים באופן שווה. השתמשו בכוס כדי לדחוס אותו לשכבה שטוחה
4 מכניסים למקפיא ל 10 דקות
5 מערבבים את השטרויזל הנותר עם שיבולת השועל ומקררים עד השימוש
6 אופים את הבסיס במשך 20 דקות, או עד שמתחיל להשחים, ואז מוציאים ומניחים בצד
7 להכנת עוגת הגבינה, שמים את כל החומרים בקערה גדולה ומערבבים יחד עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. יוצקים את תערובת עוגת הגבינה באופן שווה על הבסיס
8 למילוי מחממים בעדינות את הריבה במחבת עד שהיא משתחררת, ואז מסירים מהאש ומערבבים עם הפטל, מצפים בצורה אחידה. מנקדים את תערובת הפטל על עוגת הגבינה, ואז מפוררים את השטרויזל השמור באופן שווה מלמעלה
9 אופים 35-40 דקות, או עד שהשטרויזל שחום קל
10 מניחים להתקרר בתבנית למשך שעה, ולאחר מכן מקררים לפחות 4 שעות, לפני שחותכים לריבועים להגשה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות