ראגו בקר וקפה של הילה אלפרט

תראו לנו בית איטלקי שלא מתבשל בו ראגו, תבשיל בשר בבישול ארוך. הילה אלפרט עם מנה מדויקת וטעימה

ראגו בקר וקפה של הילה אלפרט

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מרכיבים (6 מנות)
0.5 ק”ג שפונדרה בקר, חתוך לקוביות קטנות בגודל של כס”מ
3 בצלים בינוניים קצוצים דק
3 שיני שום חתוכות גס
1 פלפל ירוק חריף, חף מזרעים פרוס בעובי של כחצי ס”מ
1/2 כף פלפל שחור גרוס
1 ליטר עגבניות מרוסקות מבקבוק
1 כוס מים
1/4 כוס שמן זית
0.5 כף מלח
2 חופנים של עלי בזיליקום
1 כוס אספרסו
להגשה
2 פיתות דרוזיות חתוכות לרצועות ברוחב ס”מ
3 תפוחי אדמה פרוסים לפרוסות דקיקות
מעט שמן לטיגון
קליפה מגורדת מלימון 1
אופן הכנה
1 מחממים בסיר עמוק ורחב את שמן הזית ומוסיפים את הבצל, השום, הפלפל החריף, הפלפל השחור.
2 מאדים עד להזהבה קלה.
3 מוסיפים את נתחי הבשר ומאדים תוך כדי ערבוב כחמש דקות עד להשחמה.
4 מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
5 מוסיפים חצי מכמות עלי הבזיליקום, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים כשעתיים וחצי ומדי פעם מערבבים.
6 לקראת הגשה מוסיפים את יתרת הבזיליקום.
7 מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק.
8 מטגנים את רצועות הפיתה עד שיזהיבו ומגישים ליד.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות