פוטטוס מטורפים של רון יוחננוב

תפוחי אדמה בסגנון פוטטוס מתובלים של רון יוחננוב מתוך יוחננוב'ס

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

5-6 תפוחי אדמה גדולים, נקיים
3 כפות שמן
2 כפות גדושות קורנפלור
כף פפריקה אדומה
כף תבלין גריל
כפית אבקת שום או שום גבישי
מלח פלפל שחור
אופן הכנה
1 חותכים את תפוחי האדמה לפלחים (יחד עם הקליפה).
2 מבשלים את תפוחי האדמה במים חצי בישול – עד שהם רק מתחילים להתרכך.
3 מערבבים בקערה את כל המצרכים כולל השמן. מסננים את תפוחי האדמה ומעבירים לקערה ומערבבים יחד כך שכל תפוחי האדמה יצופו מכל הכיוונים
4 אופים 40 דקות ב-220 מעלות עד הזהבה

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: