קארי דלעת טבעוני של רונית טברון

מתכון קל להכנה לקארי דלעת טבעוני של רונית טברון. מנה טבעונית מומלצת לאוהבי המטבח האסייאתי.

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 כפות שמן צמחי או שמן קוקוס
צ'ילי אדום חריף טרי קצוץ לטבעות
כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
כף למון גראס (לימונית) קצוץ
2-3 שיני שום קצוצות
בצל סגול קטן קצוץ דק
2-3 כפות ממרח קארי אדום
1/2 כוס מים
2-3 כפות מיץ ליים סחוט טרי
כף סוכר חום
400 מ"ל קרם קוקוס
3-4 עלי ליים או לימון טריים
מלח לפי הטעם
פלפל אדום חתוך גס
2 כוסות דלעת חתוכה לקוביות
פלפל צהוב חתוך גס
250 גרם טופו קשה חתוך לקוביות מושרה עם 2 כפות רוטב סויה וכף קורנפלור
גרד קליפת ליים
כוס אפונה עדינה קפואה מופשרת
2-3 בצלים ירוקים חתוכים גס
חופן עלי כוסברה טריה
חופן עלי בזיליקום תאילנדי
אופן הכנה
1 במחבת עמוקה ורחבה לחמם שמן, לטגן ג'ינג'ר, צ'ילי, למון גראס, שום ובצל עד להזהבה.
2 להוסיף את ממרח הקארי לערבב היטב תוך כדי טיגון בשמן.
3 להוסיף מים, מיץ ליים, סוכר, להביא לרתיחה . לערבב. להוסיף חלב קוקוס,עלי ליים, ומלח. לתקן תיבול.
4 להביא לרתיחה על להבה נמוכה. להוסיף דלעת, לבשל עד ריכוך,להוסיף פלפלים, וטופו, לערבב היטב להמשיך בבישול עוד כ 4-5 דקות.
5 להוסיף בצל ירוק, ואפונה. עלי כוסברה בזיליקום תאילנדי.
6 להגיש עם שבבי אורז מבושלים לפי הוראות יצרן / אטריות אורז או אורז לבן.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם: