פחזניות במילוי עוף בקארי של ג'ון טורוד

מתכון מושלם מהמטבח המלזי למאפה פחזנית במילוי עוף בקארי, תפוח אדמה ואפונה של השף האוסטרלי ג'ון טורוד

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

למילוי
200 גרם עוף או הודו מבושל וקצוץ
100 גרם קוביות תפוח אדמה מבושל וחתוך לקוביות.
50 גרם אפונה קפואה
100 מיל’ רוטב קארי סמיך
פחזניות
חבילת בצק עלים מוכן לאפיה
1 ביצת חופש טרופה
כפית מלח
אופן הכנה
הכנת המילוי
1 מערבבים את הבשר עם תפוחי האדמה טוב טוב ולאחר מכן מוסיפים את האפונה ואז את הרוטב ומערבבים הכל יחד.
הכנת הפחזניות
1 מחממים מראש תנור ל-200 מעלות.
2 משטחים את בצק העלים וקורצים אותו לעיגולים (אמורים לצאת בערך 20 יחידות). אם אין קורץ אפשר להשתמש בכוס קטנה ולחתוך מסביב.
3 מוסיפים מעט מלח לביצה הטרופה ומברישים את העיגולים בצד העליון.
4 לוקחים כפית מהמילוי ושמים במרכז עיגול הבצק ואז סוגרים אותו לצורת חצי סהר כשהמילוי נשאר בפנים. ממשיכים ככה עם כל העיגולים
5 מעבירים את כל הפחזניות לתבנית אפייה משומנת היטב ואופים במשך 15-20 דקות עד שהן תפוחות וזהובות
6 מגישים חם

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות