קונכיות בצק עלים וקרם פטיסייר של מיקי שמו

פלאן בשמו הארגנטינאי היא קונכיית בצק עלים פריכה במילוי נהדר שיגרום לכם לרצות לאכול עוד ועוד מתוך "אופים עולם" עם מיקי שמו וירדן הראל – פרק ארגנטינה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

קונכיות בצק עלים
קרם פטיסייר
לקישוט
אבקת סוכר
פירות אדומים
נפאז׳
קונכיות בצק עלים וקרם פטיסייר של מיקי שמו 
אופן הכנה
1 אופים את הקונכיות בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות במשך כ- 25 דקות.
2 פותחים חלל קטן במרכז הקונכייה ומזלפים את הקרם פאטיסייר לתוך הקונכיות
3 מקשטים עם פירות אדומים ואבקת סוכר.
4 מומלץ לטבול את הפירות בנפאז׳ לשמירה לאורך זמן ולברק.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם