פחזניות מושלמות קלות להכנה

מתכון לפחזניות במילוי קרם וניל, מתכון מנצח שתמיד מצליח של הבלוגרית נילי גרוס-חליבה מעמוד האינסטגרם Vanili Baking

זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

250 מ”ל מים
100 גרם חמאה/נטורינה
2 כפיות סוכר
חצי כפית מלח
140 גרם קמח
4 ביצים L
לקרם פטיסייר:
250 גרם מסקרפונה
500 מ״ל שמנת מתוקה
רבע כוס חלב
חצי שקית אינסטנט פודינג וניל
לציפוי קרם קרמל (אופציונלי)
חצי כוס סוכר
50 גרם חמאה
100 מ"ל שמנת מתוקה (פחות מחצי מיכל)
אופן הכנה
1 בסיר קטן/בינוני לחמם מים, סוכר, חמאה ומלח
2 כשמגיעים לרתיחה, מנמיכים את האש, מוסיפים קמח ומערבבים בלי הפסקה עד שהתערובת אחידה ומורידים מהאש
3 מצננים מעט ומוסיפים 4 ביצים- אחת אחרי השניה (כל פעם 1 ולערבב כמה דקות עם כף עץ או במיקסר וו גיטרה במהירות נמוכה עד שהביצה נטמעת טוב בתוך הבצק
4 מחממים תנור ל 200 מעלות ומכינים תבנית אפייה עם נייר אפייה
5 מכניסים את התערובת לשקית זילוף, ומזליפים תלוליות על נייר האפייה
6 אופים 15 דקות על 200 מעלות + 5 דקות נוספות כשחריץ של התנור פתוח (אפשר להעזר בכף עץ)
7 מוציאים מהתנור לצינון מלא
בינתיים מכינים את המילוי:
1 מקציפים יחד לקרם יציב מסקרפונה, שמנת מתוקה, רבע כוס חלב וחצי שקית אינסטנט פודינג וניל
2 מכניסים את הקרם לשקית זילוף ובעזרת הפיה ממלאים כל פחזנית
אופציה לציפוי קרמל:
1 ממיסים במחבת סוכר, מוסיפים חמאה ומערבבים
2 מוסיפים את השמנת המתוקה מערבבים עד לאיחוד ומסירים מהאש
3 מומלץ להקפיא את הפחנזניות לכמה דקות ואז לטבול אותם בקרמל, כך הציפוי יידבק אליהן במהירות
טיפ מנילי:
1 לשמור במקרר! אפשר להקפיא עם ובלי מילוי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    2 תגובות

    • 2

      תודה, נראה טוב, אך זה לא קרם פטיסייר

       

       
      הילה says:
    • 1

      Eggs?

       The recipe does not tell how many eggs to use

       The recipe does not tell how many eggs to use
      Susie says: