פרגיות בסגנון אסייתי בסיר אחד של ענת אלישע

מתכון לפרגיות בסגנון אסייתי בסיר אחד של ענת אלישע. תבשיל מושלם וקל להכנה לחול המועד. מתוך ענת אלישע עושה פסח

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דקות
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

6-7 חתיכות פרגית
חצי כוס שמן (אפשר שליש, לא פחות)
2 בצלים, קצוצים
3 גזרים, חתוכים לגפרורים
שלושת רבעי כוס צימוקים בהירים
כוס גרגירי חומוס מבושלים (אפשר מהקפאה)
כפית מלאה כמון
כפית שטוחה בהרט, פלפל שחור ומלח.
חצי צרור כוסברה קצוץ
2 כוסות אורז בסמטי, שטוף ומסונן
ראש שום שלם, קטום בקצה
3 וחצי כוסות מים רותחים
5 כפות רוטב צ'ילי קנור
3 כפות טריאקי קנור
2 כפות סויה קנור
אופן הכנה
1 מחממים את השמן בסיר ומוסיפים את קוביות הפרגית. מטגנים מכל הצדדים עד הזהבה.
2 מוסיפים את הבצל, הגזרים, הצימוקים, גרגירי החומוס והתבלינים וממשיכים לטגן תוך ערבוב.
3 מוסיפים כוסברה
4 מוסיפים את האורז ומערבבים היטב, שיקבל גם הוא טיגון קצר
5 מוסיפים את ראש השום ואת המים הרותחים. מערבבים, מכסים את הסיר ומנמיכים להבה למינימום.
6 מבשלים על להבה נמוכה כ-30 דקות. מכבים את האש, מחכים עוד 10 דקות ומגישים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות