פשטידת תפוחי אדמה וגבינת פטה – כמה שזה טעים!

מתכון קליל לפשטידה עם תפוחי אדמה, גבינת פטה, יוגורט – מושלם לאירוח לארוחה חלבית כיפית

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
45 דק' (כולל תנור)
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 ביצים
1 כוס יוגורט
1 כוס מים
1 בצל קצוץ
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות (מקולפים ואחרי בישול)
100 גרם גבינת פטה
100 גרם פטרוזיליה
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה
1 כפית מלח
1 חבילה של אבקת אפייה
2 כוסות קמח
שומשום
3 כפות שמן
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מקציפים את הביצים
3 מוסיפים מים ואז מוסיפים אחר כך יוגורט, שמן, גבינת פטה, בצל, תפוחי אדמה, פטרוזיליה ותבלינים
4 טורפים הכל ביחד
5 לבסוף מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים.
6 אנחנו מניחים נייר אפייה בתבנית מלבנית או תבנית עוגה ומשמנים את קשתות התבנית.
7 שופכים את כל התערובת לתבנית
8 מפזרים שומשום.
9 אופים 30-35 דקות בתנור שחומם

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות