לביבות פירה רכות במילוי מוצרלה

מתכון ללביבות תפוח אדמה ממולאות בגבינת מוצרלה כזו שנמתחת ואי אפשר להפסיק לאכול. מתכון של הקונדיטורית ליאור משיח מהבלוג "ליאורוש"

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1200 גר' תפו"א
2 כפיות מלח דק
100 גר' חמאה
1 כפית מלח דק
½ כפית פלפל שחור
100 גר' פרמזן מגוררת
2 קופסאות מוצרלה בייבי (500 גר')
3 ביצים
1.5 כוסות קמח לבן
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 קולפים תפוחי אדמה ושמים בסיר.
2 מכסים במים ומוסיפים 2 כפיות מלח דק.
3 מבשלים עם מכסה שעה עד לריכוך תפוחי האדמה.
4 מסירים מהאש ומסננים את הנוזלים.
5 מוסיפים חמאה, מלח ופלפל, פרמזן מגוררת ומועכים לפירה.
6 בעזרת סקופ גלידה, יוצרים תלוליות על מגש עם נייר אפייה משומן קלות.
7 מקררים 10 דקות.
8 לאחר הקירור, פותחים כל תלולית עם הידיים ומחביאים בתוכה 3 כדורי מוצרלה בייבי.
9 עוטפים את הגבינה היטב בפירה ומועכים לצורה של לביבה.
10 חוזרים על הפעולה עם כל התלוליות.
11 בכלי עמוק טורפים 3 ביצים.
12 בכלי עמוק נוסף, שמים 1.5 כוסות קמח לבן.
13 טובלים כל לביבה בביצה ואז בשכבה דקה של קמח, חוזרים ומניחים על המגש.
14 מחממים שמן לטיגון עמוק, 160-190 מעלות.
15 מטגנים את הלביבות עד להזהבה ומעבירים לכלי עם נייר סופג.
16 מגישים חם.
לביבות תפוחי אדמה
לביבות תפוחי אדמה ממולאות במוצרלה. צילום: ליאור משיח

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות