קרפצ’יו תפוחי אדמה של אבי ביטון

ללקק את האצבעות עם המתכון הזה לקרפצ’יו תפוחי אדמה עם גבינות ושמנת מתוך “במטבח עם אמא”

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 תפוחי אדמה דזירה גדולים
1 כף פרמזן מגורר
1 כפית חמאה
5 כפות שמן זית
מלח
פלפל
0.5 צרור בזיליקום לקישוט
1 שמנת חמוצה
100 גרם גבינת ברי
25 גרם חמאה
אופן הכנה
1 אופים את תפוחי האדמה בנייר כסף כשעה.
2 מוציאים, חותכים באמצע לשני חצאים ושמים בצלחת הגשה כשהקליפה כלפי מטה.
3 מניחים נייר אפיה על תפוחי האדמה ומשטחים תוך כדי דפיקות קלות.
4 מורחים מעט חמאה ויוצקים שמן זית.
5 מפזרים מלח ופלפל וגבינת ברי ופרמזן.
6 מקשטים בעלי בזיליקום טריים ושמנת חמוצה.
קרפצ'יו תפוחי אדמה של אבי ביטון
קרפצ'יו תפוחי אדמה של אבי ביטון. צילום: איתיאל ציון

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות