בורקס תפוחי אדמה מושלם

מתכון לבורקס מבצק פילאס במילוי תפוחי אדמה שאי אפשר להפסיק לאכול

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

ל-25 בורקסים
600 ג׳ בצק פילאס מופשר ללילה במקרר
5 תפוחי אדמה (תלוי בגודל)
1 בצל
3/4 כפית מלח
רבע כפית פלפל
3 כפות שמן זית
לציפוי:
ביצה טרופה עם כף מים
שומשום
אופן הכנה
1 מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח עד לריכוך (כ-20 דקות אם חותכים אותם).
2 מטגנים בצל עד להזהבה
3 מועכים לפירה ומערבבים עם בצל מטוגן, מלח, פלפל ושמן זית.
4 מחממים תנור ל 180 מעלות
5 פורסים את הבצק, ועם גלגלת פיצה וחותכים לאורך ומחלקים את הבצק ל3
6 שמים בקצה הבצק קצת מהפירה, מגלגלים וחותכים את הבצק בסיום הגלגול.
7 חוזרים על הפעולה ומכינים את כל הבורקסים
8 מורחים בביצה טרופה, מפזרים שומשום ומכניסים לתנור ל 20-25 דקות

לעמוד האינסטגרם של נועה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות