פרוסות בשר של אודליה סוויסה

מתכון לתבשיל פרוסות בשר טעים וחורפי של אודליה סוויסה. תבשיל מנחם ועשיר בטעמים מושלם לארוחות שבת וחג.

פרוסות בשר
פרוסות בשר
זמן הכנה
45 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
2.5 שעות
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

6 בצלים
4-5 גבעולים של סרי.
2 כפות סוכר חום
1-2 בטטה
בשר מספר 5
2 שקיות כוסברה
2 כפות פפריקה מעושנת
2 כפות פפריקה מתוקה
כף כוסברה יבשה
כפית מלח
מעט אבקת מרק עוף
מעט פלפל שחור
כף תבלין צלי בשר
מים רותחים
אופן הכנה
1 שולקים את הבשר כ- 45 דקות לפני כן, מכניסים למקרר ואת המים שמים בקערה.
2 חותכים את הבצלים והגבעולי סלרי לפרוסות ושמים בסיר. מוסיפים את הסוכר חום, ומטגנים למשך 45 דקות.
3 מגרדים את הבטטה לקערה ומוסיפים לסיר
4 שופכים את ציר הבשר לסיר
5 את הבשר שהכנסו למקרר (אחרי ששלקנו 45 דקות), אחרי שעתיים מוציאים מהמקרר ופורסים את הבשר לרצועות עבות.
6 שוטפים את הכוסברה במים ומסננים.
7 לוקחים את הבשר ומתחילים להניח אותו בסיר
8 מוסיפים את התבלינים: פפריקה מעושנת, פפריקה מתוקה, כוסברה יבשה, מלח, פלפל, אבקת מרק עוף, תבלין צלי בשר ועוטפים את כל הבשר עם התבלינים
9 קוצצים את הכוסברה ומוסיפים אותה למעלה אל תוך הסיר
10 מוסיפים מים רותחים לסיר
11 סוגרים את הסיר וממשיכים לבשל על אש קטנה למשך של שעה וחצי.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות