פרוסות בשר של אודליה סוויסה
מתכון לתבשיל פרוסות בשר טעים וחורפי של אודליה סוויסה. תבשיל מנחם ועשיר בטעמים מושלם לארוחות שבת וחג.
![פרוסות בשר](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2023/11/08134144/AdobeStock_136857980-1024x671.jpg)
זמן הכנה
45 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
2.5 שעות
כשרות
בשרי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
6 בצלים
4-5 גבעולים של סרי.
2 כפות סוכר חום
1-2 בטטה
בשר מספר 5
2 שקיות כוסברה
2 כפות פפריקה מעושנת
2 כפות פפריקה מתוקה
כף כוסברה יבשה
כפית מלח
מעט אבקת מרק עוף
מעט פלפל שחור
כף תבלין צלי בשר
מים רותחים
אופן הכנה
1 שולקים את הבשר כ- 45 דקות לפני כן, מכניסים למקרר ואת המים שמים בקערה.
2 חותכים את הבצלים והגבעולי סלרי לפרוסות ושמים בסיר. מוסיפים את הסוכר חום, ומטגנים למשך 45 דקות.
3 מגרדים את הבטטה לקערה ומוסיפים לסיר
4 שופכים את ציר הבשר לסיר
5 את הבשר שהכנסו למקרר (אחרי ששלקנו 45 דקות), אחרי שעתיים מוציאים מהמקרר ופורסים את הבשר לרצועות עבות.
6 שוטפים את הכוסברה במים ומסננים.
7 לוקחים את הבשר ומתחילים להניח אותו בסיר
8 מוסיפים את התבלינים: פפריקה מעושנת, פפריקה מתוקה, כוסברה יבשה, מלח, פלפל, אבקת מרק עוף, תבלין צלי בשר ועוטפים את כל הבשר עם התבלינים
9 קוצצים את הכוסברה ומוסיפים אותה למעלה אל תוך הסיר
10 מוסיפים מים רותחים לסיר
11 סוגרים את הסיר וממשיכים לבשל על אש קטנה למשך של שעה וחצי.