עוגת גבינה ופרג מדהימה

השילוב של פרג וגבינה הוא מושלם, התחתית פה היא מביסקוויטים ולא מצריך הרבה עבודה, החמוציות נותנות טוויסט למלית הפרג והציפוי מוסיף קלילות. מתכון קליל לקינוח מדהים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

250 גרם ביסקוויטים
100 גרם חמאה
100 מ"ל חלב
150 גרם פרג טחון
חצי כוס חמוציות מיובשות (בחומץ תפוחים ללא תוספת סוכר)
120 גרם דבש
גרידה מחצי תפוז
1 כפית תמצית וניל
50 גרם חמאה
4 ביצים
150 גרם סוכר
250 גרם גבינה לבנה
250 גרם גבינת שמנת
200 גרם שמנת חמוצה
20 גרם קורנפלור
גרידה מחצי לימון
250 מ"ל שמנת מתוקה
25 גרם סוכר
אופן הכנה
לתבנית קפיצית קוטר 26:
1 ממיסים את החמאה ובמעבד מזון טוחנים ביסקוויטים, מערבבים יחד ומהדקים בתחתית התבנית
2 מלית הפרג: מרתיחים חלב לרתיחה עדינה, מכניסים את הפרג ומערבבים עד שהפרג סופח את החלב
3 מנמיכים את האש ומוסיפים את הדבש, חמוציות, גרידת תפוז ותמצית וניל וחמאה. מבשלים על אש נמוכה 15 דקות
4 לאחר צינון, מהדקים מעל שכבת הביסקוויטים
5 מחממים תנור ל 160 מעלות
6 מלית הגבינה: מערבבים בקערת מיקסר עם מטרפה ביצים גרידת לימון וסוכר במהירות נמוכה במשך 3 דקות עד שהסוכר נמס, מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים עד שאין גושים
7 מוסיפים את הגבינות והשמנת חמוצה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ויוצקים על שכבת הפרג
8 מכניסים לתנור ל 35-40 דקות, מכבים תנור ומשאירים לעוד 15 דקות בתנור
9 מכינים את הציפוי: מקציפים את השמנת המתוקה לקצף רך מאד ויוצקים על העוגה לאחר צינון כשהיא קרה לחלוטין

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות