עוגיות פיננסייר רימונים של מיקי שמו במיוחד לראש השנה!
העוגיות המושלמות לראש השנה! קינוח לחג הכי חגיגי שיש ולא רק עוגות דבש – עוגיות רימונים פיננסייר מתוך "מאפים ומתוקים"
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לבצק:
300 גרם אבקת סוכר
200 גרם אבקת שקדים ללא קליפה
110 גרם קמח
3 גרם אבקת אפייה
150 גרם חמאה מומסת
30 גרם מחית/ריבת משמש חמה
6 חלבונים
1 כפית תמצית וניל
לתוספות:
1 רימון מפורר
אגוזי לוז גרוסים קלויים
אופן הכנה
1 מנפים את כל המצרכים היבשים ומערבבים אותם במעבד מזון.
2 ממיסים היטב את החמאה ואת מחית המשמש עד לקבלת ריבה/מחית נוזלית וחומה.
3 יוצקים את החמאה החמה ומחית המשמש לתוך תערובת היבשים תוך כדי תנועה איטית של המיקסר.
4 מוסיפים מחצית מן החלבונים לתערובת על מנת להשוות טמפרטורות, ולאחר מכן מוסיפים את יתרת החלבונים.
5 מקררים את התערובת כ – 30 דקות על מנת שיהיה נוח לזלף.
6 יוצקים או מזלפים לתבניות סיליקון עם מבנה של עוגיות מלבניות המיועדות לפיננסייר (או לתבנית אינגליש קייק קצרה, או לתבניות בבקה של מנה אישית).
7 מפזרים את גרעיני הרימונים ( הם שוקעים מעט בתערובת) ומפזרים מעל את האגוזים הגרוסים.
8 אופים את העוגיות ב – 190 מעלות כ – 8 דקות, עד קבלת גוון זהוב והתרוממות התערובת במרכז, כמו “תלולית” (אינגליש קייק יש לאפות כ – 25 דקות ועוגת בבקה אישית כ – 13 דקות