סופגניות פולניות – פונצ'קי מדהימות

מתכון לסופגניות פולניות – פונצ'קי, סופגניות מדהימות מהמטבח הפולני סופגניות אפויות, קלות להכנה, רכות וטעימות

זמן הכנה
40 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 ביצים L
1/2 כוס חלב פושר
2 כפות חמאה מומסת
2 כפות סוכר
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
1 כפית שמרים יבשים
2 כוסות קמח לבן
למילוי
ריבת אוכמניות
ריבת תותים
ריבת פטל
אופן הכנה
לבצק
1 מערבבים בקערה ביצים, חלב, חמאה, סוכר, מלח ותמצית וניל. מוסיפים את השמרים ומערבבים היטב
2 מוסיפים קמח לקערת מיקסר עם וו לישה ושופכים פנימה את תערובת החלב והביצים
3 מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה
4 מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות ולשים מספר דקות
5 מניחים את הבצק בקערה משומנת, מניחים להתפחה כשעתיים
6 מניחים את הבצק על גבי משטח מקומח, מרדדים וקורצים עיגולים
7 מניחים את הסופגניות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומניחים לתפוח שוב במשך 30 דקות, עד להכפלת הנפח.
8 מחממים תנור 180 מעלות, אופים במשך 7-9 דקות
9 מוציאים מהתנור ומניחים לסופגניות להתקרר
10 בעזרת שקית זילוף עם פיה צרה ממלאים את הסופגניות במילוי ריבה (טעם לבחירתכם)
11 מפזרים אבקת סוכר מעל ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות