מתכון לפיצה ביתית קלה וטעימה

טל מוסרי מגיע לפיצה גרינברג ויחד עם השף ניצן רז הם מכינים פיצה שאפשר להכין בבית עם הילדים בחופש הגדול

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק פיצה
620 מ”ל מים
1 ק”ג קמח פיצה
2.5 גרם שמרים
1/2 כף גרם סוכר
5 כפיות מלח
1 כף שמן זית
לרוטב
קופסת שימורי עגבניות פולפה
לציפוי
גבינת מוצרלה מגורדת
ירקות וגבינות לבחירתכם
אופן הכנה
1 בקערה מניחים את כל החומרים מלבד שמן הזית לפי הסדר הבא: קמח, מים, סוכר, שמרים ולבסוף מלח. לשים היטב עד לקבלת בצק גמיש ומכדררים לכדור. משמנים בשמן זית מכל צידי כדור הבצק, מכסים במגבת ומניחים לתפיחה כשעתיים עד להכפלת הנפח.
2 כעבור שעתיים, או כשהבצק מכפיל את נפחו, מוציאים מהקערה ומחלקים לכדורים בגודל שווה. מכסים שנית במגבת ומניחים לתפיחה שניה של כ-20 דקות על מנת שהבצק ינוח.
3 מחממים תנור על החום הגבוה ביותר. מומלץ להניח אבן אפיה במרכז התנור. במידה ואין לכם אבן כזו, ניתן להניח תבנית הפוכה ולחמם היטב.
4 פותחים את הבצק: על משטח מקומח, מניחים כדור בצק בכל פעם, ופותחים בעזרת מערוך או הידיים.
5 מוסיפים רוטב עגבניות ומורחים בעזרת כף על כל חלקי הפיצה, ומשאירים שוליים דקים.
6 זורים גבינת מוצרלה, ירקות וכל תוספת העולה על רוחכם.
7 אופים כ-8 דקות או עד שהשוליים נאפים עד הזהבה והגבינה מותכת.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות