גלידת מי זהר ופיסטוקים מקורמלים של ונסה אביטן

מתכון לגלידת מי זהר ופיסטוקים מקורמלים, מתאים בתור פינוק במהלך היום או קינוח מושלם לכל ארוחה (גם בשרית!)

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
6 שעות
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

6 חלמונים
250 מ"ל שמנת להקצפה (פרווה)
15 מ"ל מי זהר
50 גרם פיסטוקים
3 כפות דבש
1 תפוז
1 תרמיל וניל
40 גר' סוכר
אופן הכנה
1 מתחילים בהקצפה של החלמונים והדבש במיקסר למשך 10 דקות
2 אחר כך מקציפים את השמנת (חשוב מאוד שתהיה קרה) עם 10 מל׳ של מי זהר וגרידה של 1/3 תפוז
3 מפלטים את כל הפילה של התפוז ומתבלים עם המקל וניל (לאחר שפתחנו אותו) ו5- מל׳ של מי זהר.
4 במחבת צולים את הפיסטוקים ואז מוסיפים את הסוכר לקבלת קרמל יוצקים את הפיסטוקים המקורמלים על נייר אפייה להתקררות
5 לאחר מכן מערבבים בעדינות את השמנת + החלמונים + הפיסטוקים (שמים כמה פיסטוקים בצד לקישוט)
6 מעבירים לקערה, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא למשך 4 עד 6 שעות
7 מגישים את הגלידה עם פיסטוקים מקורמלים וסלט תפוזים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות