אוזני המן פיסטוק

מתכון לאוזני המן במילוי פיסטוק של הקונדיטורית והבלוגרית גל טאוב

זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

כ20 אוזני המן:
לבצק:
150 גרם קמח
100 גרם חמאה קרה לקוביות
50 גרם אבקת סוכר
כף חלב
למלית פיסטוק:
150 גרם פיסטוקים טחונים (1 1/2 כוסות) (ניתן גם אבקת שקדים עם כף מחית פיסטוק)
60 גרם אבקת סוכר (חצי כוס)
50 גרם חמאה רכה
1/4 כוס שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד לבן
אופן הכנה
לבצק:
1 במעבד מזון/מיקסר עם וו גיטרה מניחים את כל הרכיבים פרט לחלב עד לקבלת תערובת פירורית.
2 מוסיפים את החלב ומערבבים עד לאיחוד.
3 מרדדים בין 2 ניירות אפייה ומקררים כשעתיים במקרר.
למלית:
1 ממיסים שמנת ושוקולד ומוסיפים את שאר הרכיבים.
2 מעבירים לשק זילוף או שניתן להכין כדורים מהמלית ולשמור במקפיא.
3 קורצים עיגולים ובמרכז כל עיגול מזלפים את המלית, סוגרים את הקצוות לקבלת צורת משולש.
4 **מומלץ להקפיא לפני האפייה במשך כשעה עד מנת למנוע מהמלית להתפשט במהלך האפייה.
5 מחממים תנור ל 170 מעלות
6 מכניסים לאפייה לכ 12 דקות (עד שהתחית משחימה)

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות