ארטיק פיסטוק ביתי קל להכנה
מתכון לארטיק פיסטוק בתוספת מאצ'ה (לא חובה), מצופה שוקולד לבן או שוקולד מריר שקל להכין בבית ואי אפשר להפסיק לזלול. במיוחד לימי הקיץ החמים!
![](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2023/08/14131713/vlcsnap-00004.jpg)
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
6 שעות
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/plush-single.png)
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/minus-single.png)
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 כוס קרם קוקוס
1 כוס אגוזי קשיו טבעי
1/2 כוס פיסטוק טבעי
60 מ"ל סירופ מייפל (רבע כוס)
1 כפית תמצית וניל
1 כף אבקת מאצ'ה
לציפוי:
1/2 כוס פיסטוק קצוץ
300 גרם שוקולד מריר
300 גרם שוקולד לבן
אופן הכנה
1 מוסיפים לבלנדר או מעבד מזון חלב קוקוס, אגוזי קשיו, פיסטוק, סירופ מייפל, תמצית וניל ואבקת מאצ'ה
2 מערבבים את התערובת עד לקבלת מרקם חלק וקרמי
3 יוצקים את התערובת לתבניות ארטיק
4 מכניסים מקלות ארטיק לכל תבנית ומקפיאים ל-4-6 שעות לפחות, או עד שהארטיק מוצק לחלוטין
5 מכינים את הציפוי: מערבבים את הפיסטוק הקצוץ עם השוקולדים המומסים
6 טובלים את הארטיקים בשוקולד המומס
7 מחזירים למקפיא ל 10 דקות ומגישים