ארטיק פיסטוק ביתי קל להכנה
מתכון לארטיק פיסטוק בתוספת מאצ'ה (לא חובה), מצופה שוקולד לבן או שוקולד מריר שקל להכין בבית ואי אפשר להפסיק לזלול. במיוחד לימי הקיץ החמים!
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
6 שעות
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 כוס קרם קוקוס
1 כוס אגוזי קשיו טבעי
1/2 כוס פיסטוק טבעי
60 מ"ל סירופ מייפל (רבע כוס)
1 כפית תמצית וניל
1 כף אבקת מאצ'ה
לציפוי:
1/2 כוס פיסטוק קצוץ
300 גרם שוקולד מריר
300 גרם שוקולד לבן
אופן הכנה
1 מוסיפים לבלנדר או מעבד מזון חלב קוקוס, אגוזי קשיו, פיסטוק, סירופ מייפל, תמצית וניל ואבקת מאצ'ה
2 מערבבים את התערובת עד לקבלת מרקם חלק וקרמי
3 יוצקים את התערובת לתבניות ארטיק
4 מכניסים מקלות ארטיק לכל תבנית ומקפיאים ל-4-6 שעות לפחות, או עד שהארטיק מוצק לחלוטין
5 מכינים את הציפוי: מערבבים את הפיסטוק הקצוץ עם השוקולדים המומסים
6 טובלים את הארטיקים בשוקולד המומס
7 מחזירים למקפיא ל 10 דקות ומגישים