פסטה ורודה ברוטב פטה וסלק

מתכון לפסטה ורודה, בריאה וטעימה עם רוטב מגבינת פטה וסלק טחון, זה מה שנותן לה את הצבע הורוד

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 סלק מבושל ומקולף
200 גרם גבינת פטה
1 שן שום
חבילת פסטה שאוהבים
בזיליקום להגשה
אופן הכנה
1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן
2 חותכים לריבועים את הסלק, מכניסים לבלנדר עם רוב הפטה ושן שום (משאירים קצת פטה להגשה) וחצי כוס ממי הפסטה
3 טוחנים בבלנדר עד למרקם קרמי אחיד
4 מעבירים את הרוטב למחבת, מוסיפים את הפסטה ומבשלים על האש 5-10 דקות תוך כדי עירבוב
5 מגישים עם פטה מגורדת ממעלה ועלי בזיליקום

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות