פסטה ורודה ברוטב פטה וסלק
מתכון לפסטה ורודה, בריאה וטעימה עם רוטב מגבינת פטה וסלק טחון, זה מה שנותן לה את הצבע הורוד
![](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2023/08/07133421/AdobeStock_629326201.jpg)
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/plush-single.png)
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/minus-single.png)
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 סלק מבושל ומקולף
200 גרם גבינת פטה
1 שן שום
חבילת פסטה שאוהבים
בזיליקום להגשה
אופן הכנה
1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן
2 חותכים לריבועים את הסלק, מכניסים לבלנדר עם רוב הפטה ושן שום (משאירים קצת פטה להגשה) וחצי כוס ממי הפסטה
3 טוחנים בבלנדר עד למרקם קרמי אחיד
4 מעבירים את הרוטב למחבת, מוסיפים את הפסטה ומבשלים על האש 5-10 דקות תוך כדי עירבוב
5 מגישים עם פטה מגורדת ממעלה ועלי בזיליקום