אננס פלמבה וקרם קוקוס
מתכון לאננס פלמבה וקרם קוקוס של ונסה אביטן. תוך רבע שעה יש לכם קינוח פירותי מהמם שלא תוכלו להפסיק לאכול, סיום קליל ומושלם לכל ארוחה
זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 אננס
3 כפות דבש
1 תרמיל וניל
30 מ"ל רום
1 שמנת צמחית להקצפה 200 מ"ל
1 סוכר וניל
30 גרם קוקוס קלוי
4 עלי נענע
אופן הכנה
הכנה
1 מתחילים עם הכנסת קערת המיקסר והמנת למקפיא ל-10 דק'
2 בינתיים, מקלפים את האננס וחותכים אותו לפרוסות עגולות ויפות
3 במחבת יוצקים את הדבש, תרמיל וניל פתוח ופרוסות האננס
4 מבשלים כ-5 דקות, הופכים אותם, ואז יוצקים את הרום ומדליקים (״פלמבי")
5 מוציאים את הקערה מהמקפיא ומקציפים במיקסר את השמנת, מוסיפים את הסוכר וניל ואת הקוקוס הקלוי.
6 מגישים את האננס עם הרוטב, הקצפת וכמה עלים נענע