משה בתיבה של אבי ביטון
אבי ביטון משדרג את המתכון הקלאסי עם נקניקיות מרגז משובחות ומכין “משה בתיבה – ניו סטייל”. מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”.
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 חבילת בצק עלים
1 חבילת נקניקיות אסאדו של אסלי עמוס
1 עגבניות טחונות בבלנדר מוט
0.5 כוס טחינה
צרור פטרוזיליה קצוצה
1 ביצה להברשה
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 צורבים מעט את הנקניקיות במחבת ומקררים היטב.
2 חותכים בצק עלים לרצועות.
3 עוטפים עם רצועת בצק עלים בצורה ומברישים את הבצק עם ביצה טרופה.
4 אופים כרבע שעה בחום של 220 מעלות עד הזהבה.
5 מגישים עם העגבניות הטחינה והפטרוזיליה הקצוצה.