מאפה פאי שוקולד ואגוזי לוז קל להכנה

מתכון שתמיד מצליח לפאי שוקולד עם נוטלה ואגוזי לוז ובצק פריך מוכן כי אנחנו אוהבים לקצר תהליכים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

בצק פריך מוכן ומופשר
200 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס שמנת מתוקה
2 ביצים
1/2 כוס סוכר
20 גרם חמאה
1/2 צנצנת נוטלה/ממרח שוקולד מחומם
100 גרם אגוזי לוז שלמים לקישוט
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 160 מעלות
2 מרפדים תבנית בבצק כך שגם הדפנות מכוסות בבצק וגם התחתית באופן אחיד. מחוררים במזלג ומכניסים לתנור ל 10 דקות
3 בקערה שמתאימה למיקרוגל מכניסים שוקולדים, חמאה ושמנת, מחממים בפולסים קצרים עד שהשוקולד נמס ומערבבים היטב
4 בקערה נפרדת מערבבים ביצים וסוכר
5 מערבבים בין שתי התערובות עד שמגיעים לבלילה אחידה. יוצקים את התערובת על הבצק ומחזירים לתנור ל20-25 עד שהשוקולד מתייצב
6 מחממים במיקרוגל בפולסים קצרים כ 1/2 צנצנת נוטלה או ממרח אחר שאוהבים, עד שהממרח נוח למריחה ומעט נוזלי. מורחים על העוגה כשהיא מוכנה, מפזרים מלמעלה אגוזי לוז ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות