מאפה פאי שוקולד ואגוזי לוז קל להכנה
מתכון שתמיד מצליח לפאי שוקולד עם נוטלה ואגוזי לוז ובצק פריך מוכן כי אנחנו אוהבים לקצר תהליכים

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
בצק פריך מוכן ומופשר
200 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס שמנת מתוקה
2 ביצים
1/2 כוס סוכר
20 גרם חמאה
1/2 צנצנת נוטלה/ממרח שוקולד מחומם
100 גרם אגוזי לוז שלמים לקישוט
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 160 מעלות
2 מרפדים תבנית בבצק כך שגם הדפנות מכוסות בבצק וגם התחתית באופן אחיד. מחוררים במזלג ומכניסים לתנור ל 10 דקות
3 בקערה שמתאימה למיקרוגל מכניסים שוקולדים, חמאה ושמנת, מחממים בפולסים קצרים עד שהשוקולד נמס ומערבבים היטב
4 בקערה נפרדת מערבבים ביצים וסוכר
5 מערבבים בין שתי התערובות עד שמגיעים לבלילה אחידה. יוצקים את התערובת על הבצק ומחזירים לתנור ל20-25 עד שהשוקולד מתייצב
6 מחממים במיקרוגל בפולסים קצרים כ 1/2 צנצנת נוטלה או ממרח אחר שאוהבים, עד שהממרח נוח למריחה ומעט נוזלי. מורחים על העוגה כשהיא מוכנה, מפזרים מלמעלה אגוזי לוז ומגישים