פטיפורים בכוסות של אסטלה

דברים טובים במנות קטנות – כוסיות שוקולד עם פרלינה צנוברים, שכבת פרי וקצפת שוקולד חלב. מתוך כיתת אומן של אסטלה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

כוסיות שוקולד משוקולד מטומפרר
לשכבת פרלינה צנוברים:
150 גרם סוכר
2 גרם מלח (אופציונאלי)
200 גרם צנוברים קלויים
לשכבת הפרי (יוזו, אשכולית, קלמנטינה, לימון):
200 גרם פרי טרי/מחית
20 גרם סוכר
2 גרם פקטין MS
לקצפת השוקולד החלב:
250 גרם שמנת מתוקה
2 כוכבי אניס
75 גרם שוקולד חלב 47%
אופן הכנה
פרלינה:
1 מקרמלים את הצנוברים הקלויים קלות עם סוכר
2 טוחנים עד קבלת מחית אחידה. שומרים בטמפ’ החדר
3 לגיוון ניתן להכי פרלינה שקדים/שומשום מאותן הכמויות בדיוק כמו פרלינה צנובר, רק להמיר את הצנובר בשקד קלוי/ שומשום
שכבת פרי:
1 טוחנים היטב את הפרי ומוסיפים את מסת הסוכר והפקטין. מבשלים עד ל 103 מעלות
2 מצננים ומעבירים לשקית זילוף
קצפת שוקולד חלב:
1 מרתיחים את השמנת עם מעט וניל ואניס ויוצקים על השוקולד. מקררים לפחות 4 שעות ולאחר מכן מקציפים עד לקבלת קצפת אוורירית
הרכבת הפוטיפור:
1 בכוס השוקולד מזלפים בעדינות: פרלינה, שכבת פרי וקרם שוקולד. מעטרים ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות