דג סלמון במחבת בתיבול פשוט וטעים

מתכון מהיר פשוט וקל להכנה לדג סלמון במחבת

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
25 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 נתחי פילה סלמון פרוס
1.5 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח
מעט פלפל שחור
1 לימון סחוט להגשה
1 כפית טימין
אופן הכנה
1 מערבבים בקערה שמן זית, מלח ופלפל.
2 מכניסים את נתחי הסלמון לקערה ומעסים אותם היטב בתערובת שמן הזית.
3 מכסים את הקערה מניחים במקרר כ- 10 דקות.
4 בזמן הזה מחממים שמן במחבת פסים וכשהמחבת חמה מניחים עליה את פרוסות הדג במחבת. (מומלץ להניח קודם על הצד של העור)
5 מוסיפים טימין למחבת.
6 מטגנים את הדג כ-5 דקות, עד שסיס הדג משנה צבע והופכים את הנתח לצד השני.
7 מטגנים את הסלמון עוד כ- 4 דקות לכל היותר.
8 כשהסלמון מוכן, מניחים אותו על צלחת, סוחטים מעליו לימון ומוסיפים מלח ופלפל במידת הצורך לפי הטעם.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות