קוואטלי בפסטו אלה ג׳נובזה של מסימיליאנו
מתכון לקוואטלי בפסטו אלה ג׳נובזה, פסטה מדהימה, בריאה וטעימה שלא רואים כל יום, תפתיעו את החברים ותראו להם שאתם יודעים להכין יותר מסתם בולונוז
זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
50 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
300 גרם סולת דקה
130 גרם מים חמימים
2 כפות שמן זית
300 גר' ממרח פסטו
2 תפוחי אדמה בינוניים קלופים מראש
(20 יחידות) שעועית ירוקה
100 גרם פרמזן מגורר
50 גרם צנוברים קלויים מראש
אופן הכנה
1 שמים במיקסר את הסולת, המים, השמן וקורט מלח ומכינים את הבצק
2 מוציאים את הבצק מהמיקסר וממשיכים ללוש את הבצק בעזרת הידיים
3 נותנים לבצק לנוח מכוסה בכיסוי ניילון עם גומי סנו למשך 30 דקות
4 אופים אותם בתנור שחומם ל-190 מעלות
5 בסיר עם מים רותחים ומלח, מבשלים את תפוחי האדמה חתוכים לקוביות סנטימטר אחד במשך 5 דקות
6 טובלים אותם במי קרים עם קרח עד שהם מתקררים, ואז מסננים
7 בצעו את אותו הליך עם השעועית הירוקה חתוכה לאורכים של 3 ס"מ.
8 חוזרים לפסטה: וחותכים את הבצק לצורה הרצויה
9 מבשלים את הפסטה במי מלח ואז מקפיצים במחבת עם הפסטו שחומם טרי, תפוחי האדמה והשעועית הירוקה, ואז מוסיפים את הפרמזן והצנוברים