עוגיות טחינה רכות ונימוחות

מתכון לעוגיות טחינה הכי טעימות, רכות, ממכרות, במתיקות מעודנת ומושלמות ליד הקפה ובמיוחד ליד התה

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מצרכים ל25 עוגיות
200 ג חמאה רכה
שני שליש כוס טחינה גולמית
שני שליש כוס סוכר לבן
2 ושני שליש כוסות קמח (רגיל)
שקדים
אבקת סוכר לפיזור מלמעלה
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 160 מעלות
2 מערבבים יחד (ידנית או במיקסר) את החמאה, טחינה, סוכר וקמח, עד לקבלת בצק נוח לעבודה.
3 יוצרים כדורים, מועכים קצת לדיסקית עבה, לוחצים לחיצה קטנה באמצע, ומניחים באמצע אגוז לבחירה (לוחצים קצת כדי שיתפס היטב).
4 מכניסים לתנור ל15/17 דקות (עד שזה נראה שהן נאפו, לא לחכות להשחמה
5 מוציאים מהתנור וממתינים שיתקררו. מפדרים קצת אבקת סוכר (לא חובה)

לעמוד האינסטגרם של נועה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות