קאפקייקס שוקולד מושלמים של נועה נבות

לא סתם נועה נבות כותבת שהקאפקייקס האלה מושלמים. הם עשירים כמו עוגת פאדג’ שוקולד, מצופים בקרם שוקו – וניל טעים בטירוף וכל כך יפים! הם מתאימים מאוד לאירוח אבל גם אם תכינו סתם לבית הם יקבלו באהבה.מתוך הבלוג "לקינוח – אפייה ביתית"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים ל – 12 – 10 יחידות:
75 גרם חמאה רכה
4\3 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל \ 1 כפית תמצית וניל
75 גרם שוקולד מריר
3 כפות חלב
2 ביצים
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפייה
2 כפות קקאו
לקרם שוקו – וניל:
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל)
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
4\3 כוס חלב
8 קוביות שוקולד חלב
8 קוביות שוקולד מריר
2 כפות חלב
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל – 180 מעלות
2 מקציפים את החמאה, הסוכר והווניל עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה
3 מוסיפים ביצים אחת אחת ומערבבים אחרי כל ביצה עד לתערובת אחידה
4 ממיסים את השוקולד עם 3 כפות חלב ומערבבים למקרם חלק. מוסיפים לתערובת ומערבבים
5 מוסיפים את הקמח, אבקת האפיה והקקאו ומערבבים רק עד לאיחוד
6 מניחים מנג’טים (עטרות נייר) בתבנית שקעים (אם יש מנג’טים חזקים כמו שלי אז לא צריך). יוצקים את התערובת בכל שקע עד 3\2 מגובהו
7 אופים כ – 20 – 15 דקות או עד שקיסם הננעץ בקאפקייקס יוצא עם פירורים לחים. מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר
8 קרם שוקו – וניל: מקציפים שמנת מתוקה, אינסטנט ו4\3 כוס חלב לקרם יציב
9 ממיסים במיקרו את סוגי השוקולד עם 2 כפות חלב ומערבבים למרקם חלק
10 מעבירים מחצית מכמות הקרם אל הקערה עם השוקולד המומס ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול עד שנוצר קרם שוקולד אחיד
11 מעבירים את הקרמים לשקי זילוף נפרדים ומזלפים מעל הקאפקייקס. שומרים במקרר

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות