עוגת אגסים ושוקולד כשרה לפסח

מתכון לעוגה בחושה, קלה להכנה, שילוב של אגסים ושוקולד מפתיע וכל-כך טעים

בשיתוף עם אגסים אמריקאיים

זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לתבנית 24:
60 גרם קמח שקדים
60 גרם קמח מצה
60 גרם קורנפלור
30 גרם סוכר
30 גרם שקדים טחונים
כפית קליפת לימון מגוררת
125 גרם חמאה
3 כפות מי קרח
למלית:
1 ק"ג אגסים
3 כפות סוכר
100 גרם חמאה
50 גרם קקאו
1 ביצה
150 גרם סוכר
50 גרם קמח שקדים
1 כפית תמצית וניל
אופן הכנה
1 מכניסים למעבד מזון קמחים, סוכר, שקדים, לימון וחמאה ומערבבים עד לקבלת מרקם פירורי
2 מוסיפים מי קרח ומעבדים עד לקבלת בצק
3 מחממים תנור על 200 מעלות
4 משטחים את הבצק על תבנית, מפזרים 2 כפות סוכר על הבצק ומכניסים למקרר לחצי שעה
5 חותכים את האגסים לרבעים, מניחים על גבי הבצק בצורה מסודרת ויפה
6 מכניסים לתנור ל 15 דקות ומוציאים
7 בזמן הזה ממיסים חמאה בסיר קטן ומוסיפים קקאו, מערבבים עד להטמעה ומסירים מהאש
8 טורפים בקערה נפרדת את הביצים, מוסיפים את תערובת החמאה והקקאו, את קמח השקדים והוניל ומערבבים היטב
9 שופכים את הבלילה על האגסים ומכניסים לתנור ל 15 דקות נוספות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות