עוגת אגסים בנינג’ה גריל
עוגת אגסים מושחתת וטעימה בטירוף בפחות מחצי שעה של הכנה! מסוג העוגות העסיסיות והקלות שיצא לכם להכין
קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
25 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
24 שעות ו-25 דק׳
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
תבנית
תבנית עגולה 22 ס"מ
עוגת אגסים
3 אגסים בינוניים
0.5 כוס שקדים טבעיים
1.33 כוסות סוכר לבן
0.5 כוס חמאה רכה
2 כפות תמצית וניל
4 ביצים M
2 כפיות אבקת אפייה
2.25 כוסות קמח לבן
0.5 כוס חלב 3%
0.33 כוס שמן קנולה
עוגיות
180 גרם נוטלה
1 ביצה M
הגשה
1 כף אבקת סוכר
אופן הכנה
הכנה
1 בוחרים בתוכנית “אפייה” בנינג’ה גריל, מכוונים לטמפרטורה של 180 מעלות, לזמן של 35 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
2 בזמן שהמכשיר מתחמם מקלפים ופורסים דק את האגסים וקוצצים היטב את השקדים.
3 בקערת מיקסר ידני של נינג’ה מקציפים את הסוכר והחמאה עד לאיחוד.
4 מוסיפים פנימה את תמצית הווניל והביצים וממשיכים לערבב במהירות גבוהה במשך דקה-שתיים עד לאיחוד.
5 מוסיפים את אבקת האפייה והקמח ומערבבים לדקה נוספת.
6 מוסיפים בהדרגה חצי כוס חלב ושליש כוס שמן תוך כדי ערבוב במהירות נמוכה.
7 מוסיפים פנימה שליש כוס מהשקדים הקצוצים ומקפלים היטב.
8 מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים היטב. לאחר מכן יוצקים פנימה את הבלילה.
9 מסדרים שכבה של אגסים פרוסים עד לכיסוי מלא של העוגה. ולבסוף מפזרים מעל את השקדים שנותרו.
10 כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מניחים את תבנית, וסוגרים את המכסה.
11 מוציאים את העוגה ומצננים אותה לגמרי לפני ההגשה.
12 כשהעוגה מצוננת מפדרים אבקת סוכר מעל ומגישים.