עוגיות בוטנים למימונה ב-10 דקות

עוגיות בוטנים למימונה, קלות להכנה, 10 דקות עבודה ולתנור

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1/2 ק"ג בוטנים טבעיים
1+3/4 כוסות סוכר
1/2 כפית קינמון
1/4 כפית ציפורן טחון
1/2 שקית אבקת אפייה
2 ביצים + חלמון
אבקת סוכר לקישוט
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-160-150 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2 קולים את הבוטנים בתנור למשך 15 דקות עד שהם משחימים מעט
3 טוחנים את הבוטנים במעבד מזון עד לקבלת מרקם פירורי, מוסיפים סוכר ומערבבים במעבד מזון שוב
4 מעבירים לקערה ומוסיפים ציפורן, קינמון, אבקת אפייה וביצים ולשים עם הידיים עד לקבלת תערובת רכה ולא דביקה
5 מחממים תנור ל 180
6 לוקחים חלק מהבצק ויוצרים גליל. חותכים עיגולים מהגליל ובעזרת ידיים רטובות מגלגלים לכדור ונותנים לו מעיכה קטנה שייראה כמו אליפסה.
7 שמים בקערה אבקת סוכר, טובלים כל עוגיה היטב באבקת סוכר ו מניחים על תבנית אפייה עם נייר אפייה
8 מכניסים לתנור ל 3-4 דקות ומורידים את החום ל 150 מעלות, מידי פעם פותחים את דלת התנור
9 חוזרים על הפעולות עם שאר הבצק
10 מפזרים עוד אבקת אפייה ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות