תבשיל אפונה – טעים כל כך וקל להכנה

תבשיל אפונה (ניתן גם אפונה וגזר) טעים וכל כך קל להכנה שכל אחד יכול להכין את זה בעצמו בבית – אל תפספסו, ניתן להוסיף לאורז או כל תוספת אחרת שמתאימה לכם

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דק'
כשרות
צמחוני
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תבשיל אפונה
בצל גדול + בצל קטן קצוץ
שמן לטיגון
כפית כורכום
שקית אפונה קפואה (ניתן אפונה וגזר)
פלפל שחור גרוס
כוס מים
2 כפיות אבקת מרק עוף
חופן עלי כוסברה קצוצים
כפית מיץ לימון
חצי ראש ראש שום
להגשה:
אופן הכנה
1 בסיר רחב ונמוך לטגן בצל קצוץ עם שמן עד להזהבה ולהוסיף את השום
2 להוסיף לסיר גם כפית כורכום, שקית אפונה קפואה ולפזר פלפל שחור גרוס לפי הטעם.
3 לערבב כוס מים רותחים עם אבקת מרק עוף ולשפוך מעל לאפונה.
4 לערבב ולהוסיף כוסברה ולבשל עד לריכוך האפונה (לוודא שלא מערבבים יותר מידי שהאפונה לא תמעך)

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות