בצק ממולא בשוקולד חם שנאפה על המנגל של עומר מילר
קינוח על המנגל! בצק במילוי שוקולד חם, תותים ובננות טריים – במיוחד ליום העצמאות
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 ק"ג קמח
3 כפות שמרים יבשים
600 מ"ל מים חמימים
1 כפית מלח שטוחה
1 מעט סוכר
1 מעט שמן זית
למילוי:
1 ממרח שומשום שוקולד
1 תותים
1 בננות
אופן הכנה
1 מערבבים את כל החומרים עד לאיחוד
2 מכדררים את הבצק לכדור ונותנים לו לנוח כחצי שעה לפחות. (עדיף להכין לילה קודם ולהשאיר במקרר)
3 פותחים את הבצק עם הידיים לאיזה גודל שרוצים ומניחים על המנגל
4 לאחר שצד אחד אפוי הופכים צד וממלאים כמו שרוצים- ממרח שומשום שוקולד, תותים, בננות
5 סוגרים את הפיתה כמו כיס וממשיכים לצלות עד שמוכנה
