פסטייה מלאווח – מתכון מפתיע של תומס מבשל באהבה עם ג'קי אזולאי

פסטייה מלאווח ממולא של תומס, “אצל ג’קי 2” – ארוחה משפחתית

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 בצל גדול חתוך לרצועות דקות
3 כפות שמן לטיגון.
500 גרם סה”כ של חלקי פנים: ניתן לשלב טחול עוף, כבד עוף, לבבות, יש אפשרות להוסיף רצועות של פרגיות או שווארמה הודו נקבה, חצי צרור כוסברה.
תבלינים:
ניתן להשתמש בתבלין למעורב מוכן או לתבל בכפית שטוחה כמון, כפית שטוחה פפריקה, חצי כפית פלפל שחור (אני מעדיף גרוס)-
קורט מלח (חלקי הפנים מלוחים) צ’ילי חריף לא חובה.

אופן הכנה

אופן הכנה
1 מנקים היטב את הטחול והלבבות.
2 את כבד העוף צולים על אש גלויה מטעמי כשרות, מטגנים את הבצל עם 3 כפות שמן עד
הכנת המלוואח:
1 מורחים 2 יחידות מלוואח- בצק יינון בשמן זית בשני הצדדים ומרדדים בין 2 ניירות אפייה אך שומרים על צורתו העגולה (גודל שמתאים לתבנית עגולה 24).
2 משמנים את התבנית במעט שמן זית ,מניחים 1 יחידת מלוואח וממלאים במעורב (חשוב שהמעורב לא יהיה חם).
3 משטחים את המעורב בגובה אחיד וסוגרים עם היחידה השנייה.
4 מקפלים היטב את הקצוות של הדף העליון תחת הדף התחתון ,מברישים בשמן זית ומפזרים מעט סומסום לקישוט.
5 אופים בחום 180 מעלות עד להשחמה כ 25 דקות,מניחים את התבנית בחלק התחתון של התנור.
6 מגישים לצד טחינה צהובה בטעם קארי וטחינה לבנה.- טחינה אחווה טחונים יחד בבלנדר מוט.
פסטייה מלאווח ממולא של תומר תומס עם ג'קי אזולאי
פסטייה מלאווח ממולא של תומר תומס עם ג'קי אזולאי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם