פסטה ברוטב עגבניות וסרדינים
מתכון לפסטה סרדינים מפתיעה עם ורוטב מושלם במינימום עבודה. מחפשים.ות מנות מפוצצות חלבון לגוון בתפריט היומי? זו המנה בשבילכן.ם
בשיתוף עם וילי פוד
זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2-3 מנות
½ חבילת פסטה מבושלת לפי הוראות הצרכן
1/3 כוס פירורי לחם
3 כפות שמן זית
3 שיני שום קצוצות
1/4 כפית צ׳ילי גרוס
1/2 כפית מלח
1 כוס עגבניות שרי חצויות
2 חבילות סרדינים של וילי פוד
1/2 גרידת לימון
אופן הכנה
1 מכינים את הספגטי לפי הוראות ההכנה ושומרים כוס ממי הבישול בצד.
2 במחבת נקייה ללא שמן קולים 2-3 דקות את פירורי הלחם עד שהם מזהיבים ומניחים בצד.
3 מחממים במחבת שמן זית ומוסיפים את השום, התבלינים והעגבניות. מטגנים 5 דקות עד שהעגבניות מגירות נוזלים.
4 מוציאים מהסרדינים את האידרה, קוצצים ומוסיפים לרוטב, מטגנים עוד 2 דקות.
5 מוסיפים את הספגטי, כוס מי בישול וגרידת בישול. מבשלים לאיחוד.
6 מגישים עם פירורי לחם מעל. בתיאבון!