פסטה רוזה צבעונית בסיר אחד
מתכון שסוגר פינה – מתכון לפסטה ברוטב רוזה בסיר אחד. מינימום בלאגן במטבח – מקסימום פסטה טעימה. מתכון של הבלוגרית המהממת גלית בידרמן
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
250 גר׳ איזה פסטה שאוהבים
15 יח׳ עגבניות שרי חצויות
1 בצל סגול קטן חתוך לקוביות
חופן תרד טרי
6 פטריות מיני פורטבלו/ שמפיניון חצויות
3 כוסות מים רותחים
לתיבול:
3 שיני שום כתושות
250 גר׳ שמנת לבישול 9%
1 כף רסק עגבניות
כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית פפריקה מתוקה
בסוף כשמוכן:
50 גר׳- כ5 כפות פרמז׳ן
2 גבעולי בצל ירוק או עירית קצוצים
אופן הכנה
1 מניחים את הפסטה ואת כל המצרכים הנילווים יחד בסיר,
2 מוסיפים את כל התיבול והמים מלבד הבצל הירוק והפרמז׳ן.
3 מערבבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כ13 דק׳.
4 מוסיפים את הפרמז׳ן, מערבבים וזורים למעלה את הבצל הירוק, ומגישים!