מקלות פסטה ופיצה של רון יוחננוב
מתכון קל להכנה למקלות פסטה ופיצה. מנה שכיף להכין ביחד עם הילדים.
צילום: יוגב מאיר
זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
50 דק'
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 חבילת פסטה פנה
200 גרם גבינה צהובה/מוצרלה
תוספות שאוהבים: זיתים/פטריות/תירס מהשדה/בצל וכו'
שיפודים
לרוטב פיצה:
חצי קופסת עגבניות ליקופן חתוכות דק
1 כף גדושה רסק 100% עגבניות
שתי שיני שום כתושות
כפית סוכר
מעט מלח ופלפל שחור
מעט עלי אורגנו טריים או יבשים
אופן הכנה
1 ממלאים סיר במים, מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומצננים.
2 מחממים תנור ל-200 מעלות
3 מכינים את רוטב הפיצה: שמים בצלוחית את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים.
4 משפדים פסטה ומניחים על תבנית אפייה
5 מפזרים רוטב פיצה ומעל תוספות שאוהבים וגבינה מגוררת שאוהבים ומעבירים לתנור למספר דקות.