פסטה ברוטב חמאה ולימון
מתכון לפסטה ברוטב לימון, חמאה ומרווה, קלה להכנה, טעימה בטירוף והכי חשוב – תפציצו בפרמזן

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
180 ג׳ ספגטי (שליש אריזה)
2 כפות שמן זית
כפית גרידת קליפת לימון
2 כפות מיץ לימון
שן שום פרוסה
2 כפות מי בישול (של הפסטה)
50 ג חמאה
רבע כוס שמנת לבישול
עלה מרווה – לא חובה
מלח, פלפל לפי הטעם
להגשה:
פטרוזיליה קצוצה
פרמזן
אופן הכנה
1 מבשלים את הספגטי במי מלח עד לריכוך (לפי הוראות יצרן)
2 מטגנים בשמן זית, שום, גרידת לימון, מיץ לימון, מי בישול של פסטה, מלח ועלה מרווה (ממש כדקה).
3 מוסיפים חמאה ומכסים את הסיר ל3 דקות טיגון
4 מוסיפים שמנת ופלפל ומערבבים ואחרי דקה, מוסיפים את הספגטי המבושלים, מערבבים ומגישים
5 מגישים עם פרמזן ופטרוזיליה (או כל תוספת אחרת שאוהבים, למשל קוביות גבינה בולגרית)
לעמוד האינסטגרם של נועה