פסטה ברוטב חמאה ולימון

מתכון לפסטה ברוטב לימון, חמאה ומרווה, קלה להכנה, טעימה בטירוף והכי חשוב – תפציצו בפרמזן

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

180 ג׳ ספגטי (שליש אריזה)
2 כפות שמן זית
כפית גרידת קליפת לימון
2 כפות מיץ לימון
שן שום פרוסה
2 כפות מי בישול (של הפסטה)
50 ג חמאה
רבע כוס שמנת לבישול
עלה מרווה – לא חובה
מלח, פלפל לפי הטעם
להגשה:
פטרוזיליה קצוצה
פרמזן
אופן הכנה
1 מבשלים את הספגטי במי מלח עד לריכוך (לפי הוראות יצרן)
2 מטגנים בשמן זית, שום, גרידת לימון, מיץ לימון, מי בישול של פסטה, מלח ועלה מרווה (ממש כדקה).
3 מוסיפים חמאה ומכסים את הסיר ל3 דקות טיגון
4 מוסיפים שמנת ופלפל ומערבבים ואחרי דקה, מוסיפים את הספגטי המבושלים, מערבבים ומגישים
5 מגישים עם פרמזן ופטרוזיליה (או כל תוספת אחרת שאוהבים, למשל קוביות גבינה בולגרית)

לעמוד האינסטגרם של נועה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות