צ'יפס פסטה קל להכנה של רון יוחננוב
מתכון קל להכנה לצ'יפס פסטה קריסיפי וטעים שכל המשפחה תאהב.
זמן הכנה
5 דק
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 חבילת פסטה
3 כפות גבינת פרמזן
כפית עשבי תיבול טריים
מלח, פלפל שחור
כף שמן
אופן הכנה
1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. כשהפסטה מוכנה, מסננים אותה ממי הבישול ומעבירים לקערה.
2 מוסיפים את כל יתר החומרים ומערבבים. מפזרים על תבנית אפייה.
3 מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים כרבע שעה או עד הזהבה.
4 מגישים חם, מומלץ לצד מטבלים