פסטה צ'יפס (ביסלי גריל ביתי)

חלק קוראים למתכון הזה פסטה צ'יפס (טרנד מדהים בטיקטוק) , חלק קוראים לו ביסלי ביתי – פסטה מטוגנת ומתובלת במתכון ממכר של הבלוגרית בר פיירמן

זמן הכנה
5 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

חצי חבילת פסטה ביסלי או כל פסטה אחרת שזורמת לכם בביס
2 כפות שמן זית
3/4 כוס גבינת פרמז׳ן מגורדת
כפית אבקת שום
כפית אורגנו יבש
חצי כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית מלח
פסטה צ'יפס ממכר! צילום: בר פיירמן
אופן הכנה
1 מבשלים את הפסטה במים רותחים כרגיל, עד שמוכנה לגמרי. שוטפים במים קרים ומייבשים את הפסטה מהמים כמה שאפשר
2 לאחר מכן מתבלים את הפסטה בשמן זית, פרמז׳ן ותבלינים ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה
3 (אפשר גם לאפות באייר-פרייר) מעבירים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות ואופים במשך 18 דקות או עד שהפסטה משחימה ונהיית קריספית.
4 שימו לב! הפסטה תהיה קריספית אפילו יותר אחרי שתתקרר לחלוטין

לעמוד האינסטגרם של בר פיירמן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות